ERP Komitesi Antalya Yeni Temsilcisi Görevine Başladı.

TUI GROUP Bilgi Teknolojileri Müdürü Sn. Ümit Açıkalın, ERP Komitesi Antalya temsilcisi Sn. Ahmet Heman’dan devralarak 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren görevine başlamıştır.

Ümit Açıkalın, ERP Komitesi Antalya Temsilcisi olarak Sanayi, Turizm ve Hizmet Sektörü, ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanıcıları, Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Kosgeb vs kurumlarla ilişkileri yürütmeyi sürdürecektir.

Ümit Açıkalın hakkında bilgileri özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

1977 Ankara Doğumlu olan Ümit Açıkalın, Lisans eğitimini Istanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümün’de tamamladıktan sonra iş hayatına 2000 yılında Magic Life International Turkiye’de Sistem Mühendisi olarak başladı. 2006-2010 Yılları Arasinda Doruknet firmasinda Antalya Bolge Mudur Yardimcisi görevinde çalışmıştır. Haziran 2010 yılından itibaren, Turizm de öncü olan,  Almanya Merkezli Tui Group firmasının Turkiye ayağında Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Uluslararasi ve Yurt ici Firmalarin BT Alt Yapi, İş sürekliliği ve  Yazilim Projelerinde çeşitli yöneticilik ve projelendirme deneyimi olan Ümit Açıkalın yabancı dil olarak Ingilizce bilmektedir.

Önceki dönem Antalya Temsilcimiz Sn. Ahmet Heman’a temsilciliği süresince verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönem temsilcimiz Sn. Ümit Açıkalın’a Antalya’daki temsilcilik görevinde başarılar diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder