İnşaat Çalışma Grubu 23 Aralık'ta 6. Kez Bir Araya Geliyor.

23 Aralık Cuma günü, İnşaat ve Taahhüt sektörü çalışma grubu yeni dönem çalışmaları için, Arma-Elektropanç, Tepe İnşaat, Yüksel İnşaat ve Türkiye Müteahitler Birliği'nde düzenlenen toplantılardan sonra altıncı kez İstanbul'da bir araya geliyor. İnşaat Çalışma Grubu’nun yeni dönem çalışmalarındaki amacı, yapı firmalarının tamamını kapsayan bir yaklaşım ile stratejik kurumsal çözüm haritalarını oluşturmak olacak. 

Düzenlenecek çalışma grubu toplantısı ile mevcutta ERP kullanan firmalarla, ERP adayı inşaat firmalarını bir araya getirerek deneyim paylaşımı ortamını geliştirmeyi ve çalışma grubunun deneyimli üyeleriyle 3. dönem çalışmalarını başlatarak bu dönem çalışmaların sonucunda, yapı firmalarının geleceği için stratejik ve sürdürülebilir kurumsal çözüm önerileri ortaya konuyor olacak. 
İnşaat çalışma grubu, İnşaat sektöründe, ERP projelerinde proje yöneticiliği yapmış, ERP seçimi, ERP projesi ön hazırlıklarında yer almış ve ERP çözümlerin incelenmesinde uzun yıllara dayalı tecrübeleri olan kişilerin katılımıyla 2012 yılında kuruldu.

Bu çalışma grubu 2013 yılı Mart ayında İnşaat Sektörü’nde ERP Kullanımı’na ilişkin marka bağımsız sektör raporu oluşturdular. Bu çalışmadan sonra İstanbul’da bir araya gelen grup, arasına katılan yeni kişilerle hem raporun daha geniş versiyonu için tekrar start verdi, hem de ERP sistemlerine geçmek isteyen, araştıran aday firmalarla deneyim paylaşımı ile bu firmalara gönüllü danışmanlık, koçluk ve mentorluk yapmaya başladı.

İnşaat Çalışma Grubu’nun daha önce hazırladığı raporlar


23 Aralık tarihinde düzenlenecek olan inşaat ve taahhüt sektörüne yönelik toplantısına katılmak için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder