Otomotiv Çalışma Grubu 2.dönem çalışmalarına başlıyor.

Otomotiv Çalışma Grubu, geçtiğimiz 2 yıl içinde otomotiv sektöründe başarılı ERP kullanımına yönelik olarak bir bildirge yayınlamıştı. Bu bildirgede çalışma grubu üyelerimizin ERP projeleri öncesi ve sonrasında yaşadıkları deneyimleri ve projelere ilişkin öngörüleri marka bağımsız olarak paylaşılmıştı.

Şimdi ERP Komitesi, Otomotiv sektörü için yeni dönem çalışmalarına başlıyor.

Otomotiv Çalışma Grubu’ndaki yeni dönem çalışmalarının amacı, otomotiv ve yan sanayi firmalarının tamamını kapsayan bir yaklaşım ile stratejik kurumsal çözüm haritası oluşturmak olacak. Bu çerçevede, firmalarının tüm aktivitelerine yönelik çözümlerin nasıl şekilleneceğini hep beraber irdeleyeceğiz.

Bu çalışmalarımızın sonucunda otomotiv firmalarının geleceği için stratejik ve sürdürülebilir kurumsal çözüm önerilerini hep birlikte oluşturuyor olacağız.
Otomotiv Çalışma Grubu Hakkında
Otomotiv sektöründen kişilerin yer aldığı çalışma grubu 2015 yılında kuruldu. Otomotiv sektöründe, ERP projelerinde proje yöneticiliği yapmış, ERP seçimi, ERP projesi ön hazırlıklarında ve ERP çözümlerin incelenmesinde uzun yıllara dayalı tecrübeleri olan kişiler yer almakta.

Çalışma grubu bildirgenin yayınlanmasından sonra BTSO’da düzenlenen panel’de bir araya gelen grup, arasına katılan yeni kişilerle Otomotiv sektöründe ERP sistemlerine geçmek amacıyla araştırma yapan aday firmalar yönelik deneyim paylaşımında bulundu.

ERP Komitesi Hakkında
ERP Komitesi Türkiye’deki ERP kullanıcıları, akademisyenler, yönetim danışmanları, stratejistlerin yanı sıra ticaret, sanayi ve hizmet sektöründeki kuruluşlar ile İş Uygulamaları sektöründe faaliyet gösteren firma ve organizasyonlar arasında bir iletişim merkezi olmak amacıyla 13 Şubat 2012 tarihinde kuruldu ve 10.000’den fazla bireysel ve kurumsal üyesi bulunuyor. 

Otomotiv Çalışma Grubu Toplantısına Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.

Toplantı katılımına uygun katılımcı profilleri: ERP ve kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje yöneticileri, ERP ve kurumsal çözüm adaylarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder