ERP seçmeden önce ERP Komitesi’nin düzenlediği seminerlere katılın.

Birçok şirketin gündeminde “Kurumsallaşma” var. Kurumsallaşma, insan – iş – teknoloji faktörlerini birleştiren, entegre eden bir sistemdir. Günümüzde işletmeler rakiplerine kıyasla rekabet güçlerini artırmak ve sürdürmekte gerekli olduğu için ERP yatırımı yapmayı veya mevcut sistemini yaygınlaştırmayı planlıyor.

Bir firmada ERP’ye geçilmesine karar verildikten sonra, ERP projesi şirketin artık bir parçası olmaya başlar ve  o dakikadan sonra ERP projesini bir bilgi-işlem projesi olarak düşünüp, projeyi bilgi-işlem’e havale etmek yapılabilecek en büyük hatalardan olur.

Her değişim getiren proje gibi ERP projeleri de dirençle karşılaşır. ERP projesinde bu direncin kırılması için üst yönetimin tam desteğini alan proje ekibi le birlikte bizzat çalışmak üzere firmanın süreç sahibi yöneticileri de proje ekibinde yer almalı ve ERP projesi  ile şirket üst yönetimi hedefleri arasındaki  bağlantıları geliştirmenin yollarını geliştirmelisiniz.





ERP seçiminiz öncesi komitemiz tarafından düzenlenen seminerlerimize katılarak, ERP Nedir? ERP projelerinde üst yönetimin görevi nedir ve projeye katılımı nasıl sağlanır?, ERP Proje Ekibine Özgü Nitelikler: ERP projesine başlarken dikkat edilmesi gereken noktalar, Neden Kurumsallaşmalıyız? Kurumsallaşan Şirketler Ne Kazanırlar? Kurumsallaşma Sürecinde Bilgi Teknolojilerinin Yeri ve Önemi. ERP Firmalara Ne Kazandırır? Kurumsallaşma Sürecinde ERP’nin Yeri ve Önemi gibi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Başarılı bir ERP seçimi ve proje yönetimi için ise firmanıza özel iş ihtiyaçları için sistem gereksinimleri oluşturma (RFP) ve gerçekçi bir proje zaman çizelgesi oluşturma,  ERP yazılım alternatifleri değerlendirmek ve yazılım sözleşme yönetimi, ERP’nin kurumsallaşmadaki etkilerini ve elde edebileceğimiz faydalar gibi konularda tartışma fırsatı buluyoruz. Bu seminerlerin sonunda, ERP projelerinde üst yönetim desteğinin önemini daha iyi anlayacak ve daha etkin ERP projesi için ilk adımı daha rahat atacaksınız.

ERP Komitesi üyesi akademisyenler ve yönetim danışmanları tarafından İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir Konya ve Gaziantep illerinde “Kurumsallaşma’da ERP’nin Yeri ve Önemi“ ERP Nedir? Ve İşletmelerin ERP ihtiyacı “ Seminerleri düzenleniyor olacak. Seminerlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak, seminer programımıza ulaşmak ve ön kayıt işlemleriniz için lütfen. 

ERP Komitesi Hakkında
ERP Komitesi Türkiye’deki ERP kullanıcıları, akademisyenler, yönetim danışmanları, stratejistlerin yanı sıra ticaret, sanayi ve hizmet sektöründeki kuruluşlar ile İş Uygulamaları sektöründe faaliyet gösteren firma ve organizasyonlar arasında bir iletişim merkezi olmayı amaçlayan marka bağımsız bir organizasyondur.  ERP Komitesi, 13 Şubat 2012 tarihinde kuruldu ve 1.250’den fazla bireysel ve kurumsal üyesi var.