ERP Komitesi 22 Ekim'de Mersin'de Toplanıyor.

ERP Komitesi, Türkiye'deki işletmelerin Dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması, kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları ve verimliliğini artırmaları için 8.000’den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme üzerine çalışmalarına devam ediyor ve genişletiyor.

Bu amaçla 2013 yılı başında İstanbul dışında da sürdürdüğümüz çalışmalara İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Gaziantep ve Konya illerinden sonra Mersin'de devam ediyoruz.


Bu toplantıya, değerli görüş ve deneyimlerini bizimle paylaşması, ERP projeleri ve kurumsal dönüşüm projeleri için ortak akıl zemini oluşturulmasına destek olması için tüm Kurumsal yazılım kullanıcılarını ve adaylarını davet ediyoruz.


22 Ekim'de deneyim paylaşımı ve ortak akıl oluşturma amacıyla Mersin'de düzenlenecek olan ilk toplantı katılımına uygun ERP komitesi üye profilleri: ERP ve kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje ekipleri ve yöneticileri, ERP ve kurumsal çözüm kullanımı için aday firmalardan katılımcılardır.


ERP Komitesi Mersin toplantısına katılım için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder