ERP Komitesi’nin Gaziantep Bölge Temsilciliği Görevini, Alper Sarı devraldı.

Sn. Alper Sarı,  Gaziantep bölgesi temsilciliği görevine, 8 aydır bu görevi sürdüren Sn. Erhan Korkmaz’dan devralarak 9 Kasım itibariyle başladı.


Alper Sarı, Gaziantep’deki Organize Sanayi, ERP Kullanıcıları, Organize Sanayiler, işletme yöneticileri,  Akademisyenler, Sanayi Odaları, KOSGEB gibi kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacak.

Ali Alper SARI, 1981 Osmaniye doğumludur. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olup, aynı bölümdeki Yüksek Lisans çalışmalarını tez aşamasında devam etmektedir.

İş hayatına 2006 yılında Gaziantep Selçuk İplik de Kalite Kontrol Şefi olarak başlayan Alper, 2007 yılında Yasin Kaplan Halı’ya başladı. Bu adımla birlikte halıcılık serüvenine de başlamış oldu. Bu dönemde çocukluktan beri elektroniğe olan ilgisi nedeniyle Gaziantep Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümünü bitirdi. Profesyonel boyuta taşımasa da PLC, PIC programlayarak kart tasarımı, bu kartların bilgisayar üzerinden kontrolü üzerinde çalışmalar yaptı.


Alper, kariyeri boyunca işletmelerin Üretim ve Planlama departmanlarında çalışmış, özellikle halıcılığın Gaziantep’de hızlı büyümesi nedeniyle, işletmelerde sistem kurulması üzerindeki çalışmalara odaklanmıştır. Şu an Dilek Halı’da Planlama Şefi olan Alper, aynı zamanda firmanın ERP proje yöneticiliği pozisyonunda iki yıldır görev almaktadır.

Dünyanın küçüldüğü, rekabetin arttığı bu dönemde, bireysellikten kurumsallığa kadar her aşamada hızlı ve doğru kararın önemli oluğunu ifade eden Alper, ERP sistemlerinin bu konuda en önemli aracımız olduğuna inanmaktadır.


Kendisine Gaziantep’teki temsilcilik görevinden başarılar diliyor, önceki dönem temsilcilik görevini yerine getiren Erhan Korkmaz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder