CeBIT’te yer alacak olan ERP Komitesi özel alanı, “Kurumsal Dönüşüm” konusunda farkındalık yaratmaya aday.

17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia 2015'de yer alacak olan ERP Komitesi özel alanı, bu yıl “Kurumsal Dönüşüm” konusunda farkındalık yaratmaya aday.

İş uygulamaları ve bilişim dünyasının nabzını tutan etkinliklerden biri olan CeBIT’te yer alacak ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu özel alanı, ulusal ve uluslararası profesyonelleri bir araya getirerek bilgi ve işbirliği olanaklarını geliştirmeyi de hedefliyor.

Üç gün boyunca ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu özel alanı’nda yer alan firmalar, “Kurumsal Dönüşüm ” temasıyla gerçekleştirecekleri sunumlar, seminerler ve işbirliği toplantıları ile tüm katılımcılara kendilerini tanıtma fırsatı bulacak gözüküyor.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu, CeBIT’e, ERP, CRM, İş Zekası, MES, SCM, Cloud Komiteleri ve Kurumsal Dönüşüm Platformuna tahsis edilen özel alana kurumsal çözüm üreticisi, yönetim danışmanı, akademisyen, çözüm kullanıcısı, bilişim medyası, sektörel çalışma gruplarının temsilcilerinden oluşan üyeleriyle katılıyor olacak.


Kendisine tahsis edilen özel alanda 3 gün boyunca Kurumsal başarı hikayeleri, Kurumsal yazılım pazarı ve gelişimi, İnşaat, perakende, hizmet, otomotiv vs sektörlerinde yeni yönetim metodları ve Kurumsal Yazılım kullanımı, Perakende sektöründe teknolojik gelişmeler, Omni - Channel Perakendecilik, Tedarik Zinciri Yönetimi, Talep Tahminleme, İnsan Kaynakları, e-dönüşüm, Bulut teknolojleri, Mobil çözümler, PLM, MES, CRM ve Müşteri Deneyimi, Kurumsal Yazılım projelerinde yeni yaklaşımlar, Depo Yönetim Sistemleri, İş Zekası’nda 5N1K, Kurum Dönüşüm ve Kurumsal Yazılımlar gibi daha birçok başlıkta panel ve seminer düzenleniyor olacak. Tüm Kurumsal yazılım adayları, kullanıcıları, Kurumsal yazılım üreticileri, çözüm ortakları, yönetim ve bilişim danışmanları, akademisyenler davetlidir.

CeBIT Bilişim Eurasia, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu özel alanında yer almak için lütfen katılım talep formunu doldurunuz.