ERP Komitesi’nin 3. yıl etkinliğindeki en vurucu gündem konusu, Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü'ydü.


ERP Komitesi tarafından kurumsal çözüm üreticileri, kullanıcıları, yönetim danışmanları, akademisyenler ve medya temsilcisi olan tüm üye profillerine yönelik olarak 9 Nisan Perşembe günü düzenlenen Networking etkinliği ve aynı zamanda ERP Komitesinin 3. yaş günü kutlamasının ardından To The Point yöneticisi Sn. Cem Yeker’in düşünce ve yorumlarını paylaştığı röportajı yayınlıyoruz. 


3 senede 6.000 kişiye ulaşmak pazarda böyle bir ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Kat edilmesi gereken çok yol olduğu gibi, bu sayı aynı zamanda bugüne kadar yapılanların “doğru” olduğunu gösteriyor.  Komitenin kendi dergisini oluşturması konusunda benim de diğer fikrini beyan eden üyeler gibi hiç çekincem yok, başta zor gibi gözükse dahi, içerik ile bizler beslediğimiz takdirde (6.000 kişi dile kolay) epey adından söz ettirecek ve prestij sahibi, önemli bir konuma gelecektir.



Bence ERP Komitesi’nin 3. yıl etkinliğindeki en vurucu gündem konusu “Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü” ‘ydü . Tüm üye ve takipçilerden destek alınıp içini doldurduğumuz takdirde yapılan en önemli projelerden biri olmaya adaydır.