ERP Komitesi'nin İzmir İli Yeni Temsilci Sn. Fatih Güllükaya oldu.

22 Nisan 2015 tarihinden itibaren ERP Komitesi İzmir Bölgesi temsilciliğine Bakioğlu Holding bünyesindeki Baknet A.Ş.’de Bilgi Teknolojileri Danışmanı olarak görev yapan Sn. Fatih Güllükaya seçilmiştir. Kendisine, temsilcilik çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Sn. Fatih Güllükaya, temsilcilik görevi süresince İzmir’deki Sanayi, ERP Kullanıcıları, Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacak.

Sn. Fatih Güllükaya, hakkındaki bilgileri, öz geçmişinde bulabilirsiniz. 
Fatih Güllükaya, 1968 Afyonkarahisar doğumludur. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Lisans ve Yüksek Lisans mezunu olup, aynı bölümdeki Doktora çalışmalarını tez aşamasında bırakmıştır. Akademik yaşamındaki tez çalışmalarını sırası ile Bilgisayar Destekli Eğitim, Üretim Yapan Sanayi İşletmeleri İçin Bilgisayar Destekli Malzeme Yönetim Sistemi Geliştirmek ve İşletme Süreçlerinin Elektronik İş Süreçlerine Dönüştürülmesine Yönelik Bilgi Sistemi olarak seçen Fatih, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Mantık Tasarımı, Ege Üniversitesi MYO Bilgisayar Programcılığı Bölümünde Bilgisayar Ağları, Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezinde Bilgisayar Programlama ve Dokuz Eylül Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde Elektronik Ticaret Dersleri vermiştir.


Profesyonel iş hayatına 1990 yılında Teba Şirketler Grubunda Uygulama Geliştirme Uzmanı olarak başlayan Fatih aynı firmada 1990-2007 yılları arasında sırası ile Yazılım Geliştirme Proje Lideri, Teknik Ekip Lideri, Bilgi Teknolojileri Müdür Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri Süreç Lideri ve Operasyondan Sorumlu Süreç Lideri olarak görev almıştır. Daha sonra 2007-2009 yılları arasında Simfer A.Ş. ve 2009-2013 yılları arasında Say Reklamcılık A.Ş.’de Planlama ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi olarak çalıştıktan sonra 2013 Ağustos ayında Bakioğlu Holding bünyesinde Baknet A.Ş.’de Bilgi Teknolojileri Danışmanı olarak görev almaya başlamıştır.

Fatih, kariyeri boyunca, üretim yapan sanayi işletmelerinin süreçlerinin bilgisayar ile desteklenmesi çalışmalarına odaklanmış, bunun için özel yazılımlar geliştirme, 4 ayrı marka ERP uygulamasının yerleştirilmesi ve iş süreçlerin yapılandırılması projelerini yürütmüştür.

Fatih’in yürüttüğü çalışmalardan olan “Web ve Mobil Telefon ile uzaktan yönetilebilen Elektrikli Ocak” ve İngiltere pazarına yönelik “Design Your Own” konsepti ile geliştirilen ev aletleri satış portalı projeleri TÜBİTAK TİDEB tarafından finanse edilmiş, International Management Development Association tarafından düzenlenen “The Impact of Globalization on World Business in the New Millennium: Competition, Cooperation, Environment and Development” konulu 11. Dünya İş Kongresinde “An E-Business Case Study from Turkey” başlığı altında sunulmuştur.

ERP çözümlerinin günümüz koşullarında rekabetin olmazsa olmaz bileşeni olduğunu belirten Fatih, kurumsal hafızanın ve kurumsal zekanın ancak doğru çözümün seçilmesi ve yerleştirilmesi ile mümkün olabileceğine inanmaktadır.


15 Mayıs 2013 tarihinden bugüne kadar  ERP Komitesi İzmir Bölgesi temsilciliğini sürdüren Sn. Kaan Şanlı’ya,  temsilcilik çalışmaları ve verdiği gönüllü destekler için çok teşekkür ediyoruz.