ERP Komitesi, kar amacı gütmeden de kurumsal dönüşüm vizyonu etrafında fikir paydaşlarını sürdürülebilir şekilde bir araya getirebilmiştir.

ERP Komitesi tarafından kurumsal çözüm üreticileri, kullanıcıları, yönetim danışmanları, akademisyenler ve medya temsilcisi olan tüm üye profillerine yönelik olarak 9 Nisan Perşembe günü düzenlenen Networking etkinliği ve aynı zamanda ERP Komitesinin 3. yaş günü kutlamasının ardından Katipoğlu Danışmanlık Proje Yöneticisi Sn. Yağmur Katipoğlu ’nun düşünce ve yorumlarını paylaştığı röportajı yayınlıyoruz. 

Yağmur Bey, 9 Nisan Akşamı gerçekleşen ERP Komitesi 3. Yıl dönümü etkiliğine ait izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

ERP Komitesi veya daha geniş kapsamı ile Kurumsal Dönüşüm Platformu ’nun 3. yaşını kutladığı 9 Nisan akşamı oturduğum yuvarlak masada bazı hususları net olarak gördüm: 
- ERP Komitesi, rüştülüğünü artık ispatlamıştır.
- ERP Komitesi, kar amacı gütmeden de kurumsal dönüşüm vizyonu etrafında fikir paydaşlarını sürdürülebilir şekilde bir araya getirebilmiştir.
- Başta bana olmak üzere, üyelerine ve yakın çevresine kalıcı bir platform olduğunu inandırmıştır. Ki ERP Komitesi'nin, ERP ve kurumsal dönüşüm vizyonunu yolun başında anlayamamışken.

- Büyük veri, şeylerin interneti ile Mobilite 'nin dönüştürdüğü Türkiye İş Dünyası ’ndaki bilgi yönetiminin ancak kurumsal dönüşüm ile sağlanabileceği gerçeği, ERP Komite’nin önünde katedilecek yoldur.
- Artık ERP Komitesi 'nin paydaşları platform’u sorgulamayı bırakmış, gidilecek yolun haritasını oluşturmak ile meşguldür.


ERP Komitesi ’nin aday firmalara yönelik verdiği gönüllü destek hizmetleri sırasındaki izlenimlerinizi paylaşır mısınız.
ERP Komitesi etkinlikleri kapsamında yaptığımız firma ziyaretlerinde: ‘Neden ERP?’ sorusuna karşı verilen ilk 3 cevap,
- Moda,
- Rakipler de geçti / aldı,
- Genel sorunlar yumağının ilacı
olunca, daha işin çok başında olduğumuzu ve ‘farkındalık oluşturma’ misyonunun içini tam olarak doldurabiliyorum.


Haydi hep birlikte, "Kurumsal Dönüşüm" vizyonu etrafındaki fikirlerimizi ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu potası içinde eritelim, demir cevherini, çeliğe dönüştürelim.