Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü, her yıl düzenlenecek.

ERP Komitesi, 3. yılın sonunda, uzun vadeli toplumsal etkileri artırmaya yönelik çalışmalarını etkilerini gözlemlemeye başladı; yeni dönem ile birlikte kalıcı değişim yaratmayı, deneyim ve çözüm önerilerini yaygınlaştırmayı ve uzun vadede toplumun desteğini kazanarak Türkiye’deki kurumların “Kurumsal Dönüşüm” hedeflerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.


9 Nisan tarihinde 3. yıl kutlamaları sırasında Türkiye’de Kurumsal Dönüşüme olan farkındalığı artırmak için “Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü” olarak belirlenmesi yönünde büyük bir adım atıldı ve gecede katılımcıların desteğiyle imzalar toplanmaya başlandı.

Kendi alanlarında yetkin, birçok vizyoner yönetici, danışman ve akademisyen, kurumsal çözüm kullanıcılar, Türkiye’de kurumsallaşmaya ve entegre kurumsal çözüm kullanımına karşı direncinin firmaların dünya standardında operasyonel mükemmellik seviyesine gelmesi ve rekabet koşullarında çevik olarak var olabilmesi için engel haline geldiğinin farkındadır. Kurumsallaşmaya ve entegre kurumsal çözüm kullanımına karşı direncin durdurulması ve firmaların gelecek nesillerde de etkinliğinin sürdürülebilmesi için tek çarenin kurumsal dönüşüm olduğunun da bilincindedir.
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun girişimiyle, Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü, kurumsallaşma ve kurumsal iş uygulamaları kullanımı hakkında farkındalık oluşturmak amacı ile her yıl 09 Nisan tarihinde gerçekleştiriliyor olacak.

Türkiye’deki firmaların dünya standardında operasyonel mükemmellik seviyesine gelmesi ve rekabet koşullarında çevik olarak var olabilmesi, firmaların gelecek nesillerde de etkinliğinin sürdürülebilmesi için tüm üyelerimizi “Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü“nü desteklemek amacıyla bu sosyal harekete katılmaya davet ediyoruz.

Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü“nü desteklemek amacıyla katılım formunu doldurmanızı rica ederiz.