ERP Komitesi, Antalya'da ikinci kez bir araya geliyor.


26 Aralık 2015 tarihinde ERP Komitesi Antalya Temsilcisi, ÖGER Grup Bilgi Sistemleri Müdürü Sn. Ahmet Heman ile birlikte Antalya’da ikinci kez bir araya geliyoruz.


Bu toplantıya katılarak değerli görüş ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı, ERP projeleri ve kurumsal dönüşüm projeleri için ortak akıl zemini oluşturulmasına, Antalya iline özel Tarım ve Turizm sektörlerinde çalışmalarına devam eden sektörel çalışma gruplarının zenginleştirilmesine destek vermenizi rica ederiz.

Katılım Hakkında Önemli Bilgi
26 Aralık Cumartesi günü deneyim paylaşımı ve ortak akıl oluşturma amacıya Antalya’da düzenlenecek olan 2. toplantı katılımına uygun ERP komitesi üye profilleri:
ERP ve kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje yöneticileri, ERP ve kurumsal çözüm adaylarıdır. 




Antalya toplantısına katılımınız için kayıt formunu doldurmanızı rica ederiz.


ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu hakkında
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu,Türkiye’deki şirketlerin dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması ve kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları, verimliliklerini artırmalarına destek olmak amacıyla 13 Şubat 2012 tarihinde istanbul’da kuruldu.

2013 yılı başından itibaren İstanbul dışına da çıkarak çalışmalarımızı genişlettik. Bu amaçla sürdürdüğümüz çalışmalara Ankara, İzmir, Antalya, Gaziantep ve Bursa illerinde devam ediyoruz.

Kurulduğu tarihten itibaren, ERP, BI, CRM gibi kurumsal çözümlerin kullanıcıları, akademisyenler yönetim danışmanları üyeleri ile ERP, BI, CRM kullanımı ve yaygınlaştırılmaları için farkındalık yaratma, bilinçlendirme, gönüllü deneyim paylaşımı ve marka bağımsız danışmanlık hizmetleri üzerine çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.