ERP Komitesi'nden, ücretsiz ERP Danışmanı ve Yazılımcı Yetiştirme Programı

ERP sektörüne yetişmiş danışman ve yazılımcı sağlamak amacı ile başlatılması ve sürekli hale getirilmesi planlanan ücretsiz ERP Danışmanı yetiştirme programı yakında duyuruluyor olacak.

ERP Komitesi’nin ERP sektörünün ve ERP projelerinin nitelikli eleman kısıtına karşı gerçekleştirmeyi planladığı ve ücretsiz olan yetiştirme programları, ERP üreticisi ve hizmet sağlayıcısı firmalarla işbirliği ve beraber geliştirilen koşullar ile gerçekleştirilmektedir.

Dönem dönem tekrarlanması planlanan bu eğitimler ve sertifikasyon sınavını başarı ile tamamlayan tüm katılımcılar, Türkiye ve Dünya’da geçerli olan sertifikalara da sahip olabileceklerdir. Bu program ile katılımcılar, program öncesi belirlenen ERP üreticisi veya hizmet sağlayacılarında önceden belirlenen pozisyon ve koşullarda görev almaları mümkün olabilecek.

Danışman ve Yazılımcı Yetiştirme Kampı (ERP Bootcamp) süresince ve işe yerleştirme tamamlandıktan sonra kariyerlerini ve gelişimleri bu program dahilinde ERP Komitesi danışmanları tarafından izleniyor olacak.