ERP Komitesi'nin Gücü Bağımsızlığında…

ERP Komitesinin, 9 Nisan Perşembe günü düzenlenen 3. yaş günü kutlamasının ardından abas Türkiye Marketing Sorumlusu Hakan Mete’nin düşünce ve yorumlarını yayınlıyoruz.

9 Nisan akşamı, bundan 3 yıl kadar önce başlayan ERP Komitesi projesinin, aradan geçen bu sürede rüyadan gerçeğe dönüşmesini, sektör profesyonelleri ve gönül verenleri ile birlikte kutladık.

Bu süre içerisinde ERP Komitesi, attığı her adım ve yaptığı her proje ile ERP’nin bilinirliğini ciddi anlamda artırırken, aynı zamanda ERP Projelerinin Türkiye’de başarısının artmasının arkasındaki önemli bir diğer faktör oldu.

ERP Komitesi’nin bu süreç içerisinde başardığı en önemli konu ise, sohbetlerimizde Koordinatör Göker Bey’e de aktardığım gibi, tüm bu organizasyonu gerçekleştirirken, yol arkadaşları ile birlikte oldukça hassas bir yolda yürümesi ve ERP Komitesi’nin bağımsızlığını sadece sektör profesyonelleri için değil, ERP Komitesi’nin kuruluşunda hedeflediği tüm kesimler için geçerli kılmasıydı. Zaten 3. Yılını kutladığımız ERP Komitesi’nin başarısı ve geleceğe daha güçlü bakmasının en önemli sebebi de bu.


Bir araya geldiğimiz bu organizasyonda, ERP Komitesi’nin gelecek planlarının aktarımı sırasında, ERP Komitesi’nin daha atacak çok adımı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Nasıl ki Türkiye’de ERP Sektörü için atılacak çok adım varsa, ERP Komitesi için de bunlar geçerlidir. Lakin, 9 Nisan akşamı düzenlenen organizasyonda da görüldü ki, ERP Komitesi geçmiş döneme oranla gelecek planlarını daha kolay ve daha büyük bir güçle ortaya koyabilecektir.


Başta emeği geçen Koordinatör Göker Sarp Bey’i ve onun nezdinde tüm arkadaşları tebrik eder, bu organizasyonun naçizane bir parçası olmaktan duyduğumuz memnuniyeti iletmek isteriz.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun 3. Yaş gününü abas Türkiye ailesi adına kutluyorum.

Nice Yıllara...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder